Poftim la NUNTĂ sau ce invitații alegem în 2019 pentru a impresiona

     Astăzi vom scrie despre invitațiile de nuntă. Acestea sunt de regulă primul detaliu din lista „TO DO” a mirilor. Poate de aceea lor le revine o mare parte de atenție. Și asta-i foarte bine, deoarece fiecare an vine cu schimbări nu doar în materie de rochie de mireasă, costum, verighete și decor, dar și la capitolul invitații.

De aceea, mai jos găsiți care sunt cele mai trendy invitații de nuntă în 2019, asta dacă vă numărați printre cuplurile care vor să-și surprindă din start viitorii oaspeți!

1. Invitațiile cu design geometric, vă pot fi pe plac dacă vă doriți un model cu minim de detalii, fără chițâbușuri, panglici sau alte aplicații.
2. Invitațiile ce includ elemente aurii, fie în text, plic, ștampilă. Cel mai important, e nevoie să nu exagerăm pentru a nu obține per final un model chicios.
3. Invitațiile fie cu text printat pe foaie transparentă, fie cu plic din acest material. Sunt fine și moderne.
4. Alt tip ar fi invitația cu ștampilă din ceară. Oferă un caracter aristrocratic.
5. Invitația din hârtie craft este și în acest an pe val. Ar fi bine doar s-o reinventăm sau s-o asortăm frumos.
6. Și invitațiile cu motive florale rămân a fi „la modă” în 2019. Sunt perfecte pentru cuplul care ține să aibă un eveniment romantic, cu-n decor cu multe flori combinat cu lumânări și muuultă iubire.
7. Dacă vă numărați printre cuplurile nonconformiste puteți să alegeți o invitație cu pene chiar.

 

     V-am convins? Sperăm că v-am fost de folos și că acum deja știți sigur cum va arăta invitația voastră de nuntă. Eveniment de vis să aveți <3!