Interpreta Lidia Isac - mireasă: „A doua zi m-am pomenit cu rochia de culoare gri în loc de alb. Cred că e de la breakdance-urile pe care le făceam pe podea”

   În urmă cu câteva luni, interpreta Lidia Isac, a trăit unul dintre cele mai frumoase visuri ale unei femei – de a fi mireasă și de a îmbrăca diafana rochie albă. Alături de cei mai dragi oameni sufletului, artista și logodnicul ei, Radu Țăruș, și-au jucat nunta așa cum și-au dorit-o.

-   Dacă ridicăm puțin cortina și ne întrebăm cum își organizează o vedetă propria nuntă, ce am afla?

-Din puctul de vedere financiar am decis să organizăm nunta de sine stătător, fără implicarea părinților.  Ne-am dorit ca ei să fie scutiți de grijile pregătirilor și să savureze petrecerea ca oricare alt invitat. Toate detaliile au fost gândite de noi doi.

-   Cât de dificil e să pui la punct un asemenea eveniment atunci când ești un artist solicitant, cu concerte și deplasări ?

-Într-adevăr, în acea perioadă energia mea era îndreptată către Festivalul Internațional “Cerbul de Aur” la care participam. Nu am depus mult timp și efort în organizarea nunții.

Cred că eram liniștită, pentru că știam că sunt oameni profesioniști pe care i-am ales să aibă grijă de sonorizarea evenimentului, muzică, lumini, decor, etc. E vorba despre Nova Event, The One Band, Mihaela Tabură și Lăutarii, Just Friends Dance Academy și evident, echipa Royal Decor.

-   Știm că ați avut un dans scos din tipare.  A cui a fost ideea?

-A fost ideea mea. Un dans pe ritmurile piesei “Sex Machine” de James Brown. Din fericire și Radu s-a regăsit în ea și a fost de acord să facem show. Ne-a reușit.

-   Ați avut vreun moment stresant în decursul pregătirilor?

-Din start, ne-am setat în așa fel încât să nu luăm lucrurile prea în serios. “Take it easy” – ne-am spus. Așa am și făcut.

Probabil, unicul moment mai picant a fost faptul că, rochia am luat-o de la atelier cu o zi înainte și s-a dovedit a fi prea lungă. A trebuit să mă ajute mama să o scurtăm cu foarfeca. Noroc am avut că modelul  rochiei îmi permitea acest lucru fără a lăsa urme vizibile.

-   Cu siguranță momente emoționante au fost mai multe. Care-i cel pe care ți-l amintești acum?

Nebunia din timpul dansurilor. Am molipsit invitații cu energia noastră. A doua zi m-am pomenit cu rochia de culoare gri în loc de alb. Cred că e de la breakdance-urile pe care le făceam pe podea (am văzut în poze).

-   De obicei artiștii își doresc ca presa să fie prezentă la nunta lor ca să fie mediatizată, voi însă ați ținut în mare secret acest eveniment. Care a fost motivul?

Noi apreciem atenția celor din mass-media, dar și mai mult ținem la intimitatea noastră.

 

-   Recent ai lansat piesa de dragoste ,,APROAPE” cu un videoclip mai îndrăzneț decât celelalte. Se datorează asta faptului că ești deja femeie măritată?

-Se datorează faptului că sunt un om care trăiește, simte și descoperă. Toate experiențele din viața mea și îndeosebi cea de dragoste m-au inspirat în crearea piesei “Aproape”, în care sper să vă regăsiți și voi.

-   Cum a fost colaborarea cu echipa Royal Decor?

-Ușor, creativ, romantic, cu multe flori vii, accente aurii și multă lumină. Am stabilit rapid stilul decorului care a arătat exact cum ne-am dorit. Am apreciat faptul că, echipa Royal Decor ține cont de preferințele clientului și adaugă elemente personalizate, unice și cu gust.